Duurzaamheidsverslag

2016


Op een illustratieve wijze geven wij u een snelle en transparante uitleg van onze resultaten. 
Deze infographics staan centraal en de teksten zijn ter onderbouwing.
Naast het continu verbeteren van onze service werken we dagelijks aan onze verbeteringen op MVO gebied. Een prettige werkomgeving, een flexibele organisatie en optimale efficiëntie van de productie staan hierin centraal.

Ons MVO verslag over 2016 is qua detailniveau vergelijkbaar met de afgelopen twee verslagen. In 2014 zijn we gestopt met een volledige verslaglegging conform de GRI-norm, alhoewel deze norm in de structuur nog steeds is terug te zien.

Sinds 2013 zijn we aangesloten bij EcoVadis en zij controleren nu de onderbouwingen in ons verslag. Wij zijn er trots op dat wij bij EcoVadis direct al de Gold Rating Status behaald hebben en wij werken aan onze verbeteringen om nog hoger te kunnen scoren.

© OBT bv, april 2017

De cijfers van dit verslag zijn tot stand gekomen vanuit de milieu- en kwaliteitsmanagement systemen van de twee OBT bedrijven OBT Opmeer in Den Haag en OBT De Bink in Leiden. Beide locaties zijn onder andere gecertificeerd voor ISO 14001 Milieu, ISO 9001 Kwaliteit en ClimateCalc (ISO 14064) voor de berekening van CO2-uitstoot.

De beoordeling van de inhoud van het OBT Duurzaamheidsverslag wordt uitgevoerd door EcoVadis. EcoVadis is een internationale organisatie met unieke MVO-assessment methodologie die door meer dan 20.000 bedrijven wordt gebruikt voor risicobeperking, innovatie en meer transparantie op het gebied van MVO. Bedrijven als Eneco, Heineken, ING Bank, Air France-KLM en Coca-Cola gebruiken EcoVadis voor de beoordeling en waardering van hun leveranciers.

Voor informatie over dit verslag:

Boy Opmeer
OBT Den Haag 
070 2800 850
boy@opmeerbv.nl

Carl Smit
OBT Leiden
071 531 1021
carl@bink.nl

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Naam

E-mail

Bericht

Verstuur

Aanmelden

Uw naam

E-mail

Meld aan